Dermato-estetica

Un procedeu modern care folosește injectarea în derm de substanțe naturale care reîntineresc și dau strălucire tenului tau

01.jpg
02.jpg
03.jpg

Pielea împreună cu aspectul trupului și desigur vestimentația sunt cartea noastră de vizită. Ne facem placuți, atrăgători și putem avea succesul scontat dacă această carte de vizită este bine primită oriunde ne-am duce. Depinde de noi înșine ca să arătăm foarte bine din toate punctele de vedere.

Ce și cum mâncăm, dacă fumam sau nu, dacă trăim într-un mediu poluat sau nu, dacă ne protejăm corespunzător de razele solare sau nu, dacă facem sau nu exercițiu fizic constant, dacă ne hidratăm sau nu corespunzator, dacă dormim suficient și la orele potrivite, dacă facem față într-un mod sănătos sau nu stresului și nu în ultimul rând, modul cum gândim și ne raportăm la ceilalți, iată cei mai importanți factori care determină modul în care arătăm.

În concluzie, atenție ! nu doar o demachiere și o cremă sunt suficiente pentru a arăta bine și a ne menține tinerețea și prospețimea. Toate cele arătate mai sus sunt importante, toate au o pondere în ceea ce numim un ten tânăr și frumos.dermato-estetica image


Pe masura ce omul înaintează în vârstă pielea devine mai subțire, mai puțin hidratată, mai puțin vascularizată, cantitatea de colagen secretată de piele scade dramatic dupa vârsta de 50 de ani, de asemenea scade calitatea colagenului produs, iar cel existent se fragmentează, fibrele elastice se dezorganizează și scade nunarul fibroblastilor, al mastocitelor și al celulelor Langerhans.

Pe masură ce îmbătrânim numarul de celule epidermice scade cu 10% pe an, iar aceasta împiedică regenerarea pielii.

dermato-estetica image
 1. riduri fine și profunde;
 2. cicatrici post acnee, post varicelă (vărsat de vânt), post intervenții chirurgicale, cicatrici dupa arsuri, inclusiv ciatrici cheloide;
 3. vergeturi;
 4. piele căzută, barbia dublă, pielea zbârcita;
 5. celulita localizată pe burtă, coapse etc.;
 6. lipsa tonicitatii sânilor (sânii căzuți);
 7. calvitie localizată sau difuză (cădera părului);
 8. pete hiperpigmentare (melasma).

Utilizăm în cadrul tratamentului de dermato-estetică produsele injectabile ale firmei Guna-Italia, care sunt de cea mai bună calitate și au ingrediente naturale ceea ce le conferă rezultate imediate și de durată. Spre deosebire de tratamentle facute cu Botox sau cu alte produse care conțin și substanțe sintetice sau care acționează doar la nivel superficial prin abraziune sau producerea de inflamații localizate (derma-pen) și care dau diferite reacții adverse, produsele Guna nu au nici un efect advers, ele acționând imediat cu efecte vizibile și în următoarele zile și luni.

 1. demachiera feței, gâtului sau zonei pe care urmează să se efectueze procedura;
 2. dezinfecția locală;
 3. aplicarea unei creme speciale care conține anestezic și alte substanțe cu efect antseptic/antibacterian (toate naturale), urmate de un masaj pentru introducera cremei în piele și pentru relaxarea zonei și a pacienteului (pacientei);
 4. aplicare pe puncte de acupunctură sau direct pe ridurile foarte mari prin procedeu de tunneling a produselor injectabile Guna.
dermato-estetica image
Plante utlizate pentru preparea unei creme personalizate
dermato-estetica image
Lavandă și rozmarinul, plante importante pentru conceperea unei creme naturale

Combinațiile de soluții Guna aplicate se deosebesc de la un pacient la altul în funcție de tipul de piele și probleme pe care le are.

Orice tratament de dermato-estetică este urmat de administrarea unei creme personalizate care, va fi concepută corespunzător probelemelor cu care se confruntă tenul tau. Crema va conține doar ingrediente naturale de cea mai bună calitate de aceea te rugăm să o pastrezi la frigider.

 1. dispar ridurile și aspectul de piele îmbătrânită;
 2. tonusul pielii este recâștigat, pielea devine mai fermă, mai întinsă;
 3. tenul devine mai luminos;
 4. pieptul mai ferm;
 5. dispare celulita localizată;
 6. produsele folosite sunt în totalitate naturale și de aceea nu există posibilitatea unei reacții adverse;
 7. finalul: un ten luminos, cu cațiva ani buni întinerit și implicit o încredere mai mare în propria persoană.

Tratament dermato-estetic !

dermato-estetica image
Înainte
dermato-estetica image
După
dermato-estetica image
Înainte
dermato-estetica image
După
dermato-estetica image
Înainte
dermato-estetica image
După
dermato-estetica image
Înainte
dermato-estetica image
După
dermato-estetica image
Înainte
dermato-estetica image
După

Cabinet Dr. Dănescu Mihaela Sofia
Medic specialist medicina de familie
Competență în: homeopatie, osteopatie, mezoterapie, dermato-estetică
Timișoara