Gemoterapie

O ramură medicală care folosește țesuturi embrionare vegetale (muguri) și care acționează blând și eficient conlucrând cu organismul tâu la vindecare.

O ramură medicală care folosește țesuturi embrionare vegetale denumite și meristeme, acestea regăsindu-se în toate părțile plantei care se află în creștere. Meristemele se culeg și se utilizează pentru preparare în stare proaspătă adică în primele trei ore de la recoltare. Maceratul glicerinat conține meristemul macerat în apă, alcool și glicerină. Gemoterapia acționează foarte blând cu comlexe chimice care se regasesc nu doar în natură în regnul vegetal, ci și în ființa umană, de aceea refacerea este delicată, fină, fără a biciui în vreu fel organismul și fără efecte adverse. Exemple de macerate glicerinate: macerat din mlădițe de rozmarin, din mlădițe de afin, din muguri de brad etc.

Fiecare macerat are tropism de acțiune pe două sau mai multe organe sau pe unu sau două metabolisme de aceea, veți descoperi că medicul prescriptor va da poate același macerat în două afecțiuni care nu par catuși de puțin înruidite sau că, pentru aceași boală doi pacienți diferiți vor primi două macerate total diferite.


gemoterapie image
Muguri de Fracsimus excelsior
gemoterapie image
Flacoane cu diverse macerate glicerinate (Smochini, Brad, Tei argintiu și Mur)Cabinet Dr. Dănescu Mihaela Sofia
Medic specialist medicina de familie
Competență în: homeopatie, osteopatie, mezoterapie, dermato-estetică
Timișoara