Impresii ale pacienților
 1. "Am o fetiță de unsprezece ani care în toamna anului 2015 a făcut conjunctivită severă și la radiografie a reieșit sinusita. Din spital ni s-a recomandat să o internăm, urma să ia antibiotice. Am decis să duc copilul la cabinetul d-nei dr. Dănescu Mihaela Sofia unde a primit tratament homeopat, după două zile ochiul cel mai afectat - dreptul arată foarte bine, la celălalt făcuse o formă foarte ușoară de conjunctivită. Sinuzita a trecut și ea. Fiica mea nu se mai plânge de dureri de cap și se simte foarte bine. Mulțumesc d-nei doctor pentru ceea ce a făcut pentru fiica mea, deoarece ea este tratată de d-na doctor de la vârsta de patru ani și sunt foarte mulțumită. O recomand cu mult drag pentru că este un medic bun atât pentru trup cât și pentru suflet."
  Maria Berghia - Timișoara
 2. "Datorită faptului că am trecut printr-o perioadă mai dificilă în viața mea semnele bolii nu au întârziat să apară și ceea ce era deja, să se agraveze și anume o dermatită localizată pe anumite degete de la mână. Am ajuns printr-o pură întâmplare să o cunosc pe doamna dr. Dănescu Mihaela Sofia. Cu răbdare și înțelepciune dânsa mi-a ascultat problemele și mi-a oferit un remediu nu numai medical, ci și unul spiritual, ale cărei rezultate nu au întârziat să apară. Acum după aproape un an de zile, de la prima întâlnire, pot spune că lucrurile s-au schimbat destul de mult, am mai multă încredere în mine, văd lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă, iar problemele de sănătate aproape au dispărut cu totul. Vă mulțumesc din suflet."
  Delia Danciu - Alba Iulia
 3. "Am apelat la doamna dr. Dănescu Mihaela Sofia deoarece pe baiatul meu de zece ani îl dureau foarte tare urechea și capul. Consultația a decurs foarte bine, d-na doctor având răbdare să îl asculte pe micul pacient și să îl consulte minuțios. S-a dovedit că suferea de otită. Priceperea și experiența au făcut ca tratamentul prescris să dea rezultate încurajatoare, astfel că în scurt timp simptomele s-au diminuat mult și durerea de cap și de ureche a dispărut, otita s-a vindecat cu succes. Mi-a placut foare mult felul în care d-na dr. Dănescu Mihaela Sofia l-a tratat pe băiatul meu dovedind răbdare, experiență și multă grijă urmărind modul cum tratamentul și-a făcut efectul."
  Bader Delia- Timișoara
 4. "Vreau să vă descriu amănunțit ce s-a întâmplat după ce am luat remediul. Mai întâi exacerbare a sinsitei mele vechi, a durat cinci zile, am drenat secreții purulente și m-a durut capul la frunte. Apoi a trecut total. Ceea ce nu mi s-a întâmplat de foarte mult timp de când avem sinsita. Fiecare răceală se complică cu sinusita și de fapt aveam permanent secreții discrete în rinofaringe. A fost absolut remarcabil să nu mai fac astfel de coplicații după următoarele răceli pe care le-am mai avut. Motivul imediat a consultului meu la dumneavoastră a fost o verucă la nivelul unui deget al mâinii, aceasta s-a stins pur și simplu. A secat. Nu a răms cicatrice. Sunt încântată. Menționez că am încercat și alte metode înainte dar nu au funcționat. În schimb după remdiul de constituție pe care mi l-ați prescris, veruca a dispărut ca o "reacție adversă", unghiile mele care de ani de zile se rupeau foarte ușor, în vara asta am reușit să le pot lungi, au devenit tari așa cum le avusesem în adolescență. Acum iar sunt friabile dar nu așa de tare ca înainte de tratament. Bufeurile nu au fost influențate. Echilibrul meu psihic a fost evident îmbunătățit, fiica mea spune despre mine că am renăscut. Multe persoane mi-au spus că am întinerit după remediu. În ultimul timp am avut niște sentimente interesante, pe care le-am recunoscut întucât în copilărie când nu eram cu mama le-am mai avut, o durere de însingurare, foarte intensă, copleșitoare. Sentimentul acesta mi-a reapărut când amândoi copii au fost plecați și am petrecut câteva zile fără ei. Am revenit la o stare normală, însă când băiatul a plecat la facultate m-au încercat din nou aceleași senzații de dor. Revin însă bine, nu ma copleșește tare, strânsoarea de gât așa cum mi-o amintesc de când eram copil și nu eram cu mama. Când eram copil aveam frica patologică de câini. La un moment dat ea a dispărut. V-am amintit de copilărie pentru ca așa am perceput acel dor mai ales dupa băiatul meu, asemănător cu ceea ce am simțit foarte demult după mama. Oare ce să vă mai spun? Nu-mi dau seama acum. După cam șapte luni de la administrarea remediului, am mai folosit și pastă de dinți cu mentă, și ciocolată cu mentă, imi place și m-am gândit că se poate. De asemenea mă gândeam că poate trebuie repetat remediul sau poate tebuie altul, vom vedea la următorul consult. Apreciez foarte mult acuratețea diagnosticului plus eficența remediului administrat, vă felicit pentru calitatea consultului și vă mulțumesc."
  Dr. Corina Liana Maniu - Alba Iulia
 5. "Îi mulțumesc d-nei dr. pentru ajutorul dat în perioada când copii se îmbolnăvesc cel mai ușor, adică în perioada grădiniței. Cei doi copii (acum: 16 fiica și 11 fiul) au trecut usor prin această perioadă datorită remediilor homeopate și datorită grijii arătate de doamna dr. Dănescu Mihaela Sofia. Tusea și răcelile specifice cu febră au fost mai rare și au trecut mai usor cu remedii homeopate, fără ca organismul lor firav să fie îndopat cu antibiotice. Și imi mai amintesc că pe fiica mea o planificasem la operație de polipi înainte de a merge la d-na dr. Dănescu Mihaela Sofia și datorită medicației operația de polipi nu a mai fost facută niciodată pentru că nu a mai fost necesară, polipii au dispărut. Recomand cu multă căldură ajutorul și sfaturile d-nei dr. Dănescu Mihaela Sofia."
  Anika Pintea - Timișoara
 6. "Sunt pensionar, deci am oarecari uzuri și disfuncționalități fiind diagnosticat cu "Astm bronșic moderat persistent" și cu mult noroc am ajuns la d-voastră. Recomandarea de tratament de la medicul specialist: Symbicort tubuhaler(320/9mcg) pentru tot restul zilelor mele m-a speriat (scrisoare medicală din 05.05.2014). De frică am respectat cam 80-90% tratamentul homeopat și în circa 6 luni astmul a dispărut și odată cu el și alte afectiuni. Dovada, poate că: "Homeopatia acționează asupra organismului, nu a organelor, chiar dacă nu prea v-am crezut cand mi-ați spus". Și am rămas de atunci cu multe "deprinderi" însușite în perioada tratamentului care chiar dacă uneori le aplic doar 50-55% tot mă ajută considerabil. "Cred că n-ați scăpat de mine".
  Sarutmâna Horia Dumitru - Timișoara
 7. "Buna ziua. Mă numesc Victor Ovidiu și sunt din Alba Iulia. Acum trei ani am trecu printr-o perioadă critică în ceea ce privește starea de sănătate. Aveam următoarele simptome: dureri de cap, insomnii, albirea limbii, greață și rău de la stomac, bolboroseli în stomac, oboseală cronică, lipsa poftei de mancare și probleme prostatice (dorința de a urina mai des și puțin și cu discretă usturime la urinare si jena la poziția șezând), stări de slăbiciune, înroșirea ochilor, stări de stres, agitație, încețoșarea vederii. În urma tratamentelor cu mai multe tipuri de antibiotice (luate succesiv conform cu antibiogramele făcute după exemenul secreției prostatice) mă simțeam tot mai rău și nici vorbă de vre-o alinare a stării mele. Aș vrea să ii mulțumesc din suflet d-nei dr. Dănescu Mihaela Sofia care, a disgnosticat corect intoxicația mea cu aluminiu. D-nsa mi-a administrat un tratament homeopat-naturist pe parcursul a trei luni, în urma căruia organismul meu a reuțit să se refacă. Acum starea sănătății mele este foarte bună."
  Ovidiu Victor Damse - Alba Iulia
 8. "Am fost diagnosticată cu hernie de disc (două avansate și a treia începută), gonartroză la ambii genuchi și altele așa încât am ajuns într-o mare depresie. Aveam tot timpul dureri de coloană dar mai ales când mă așezam pe un scaun și trebuia să stau în poziție șezândă mai mult timp, la un moment dat nu mai suportam să stau deloc în pozitie șezândă. Prin cunoștințe am aflat de domnișoara dr. Dănescu Mihaela Sofia - medic homeopat și osteopat la care am apelat și eu. Nu am fost deloc dezamăgită, deoarece după câteva ședințe de tratament medicamentos (remediu homeopat), osteopatie și injectabil (mezoterapie) m-am simțit mai bine. Urmând recomandările și tratamentul ei am reușit din nou să fiu pe picioarele mele, cu mintea limpede și să muncesc din nou, fără dureri. Recomand persoanelor care au nevoie de ajutor să apeleze cu încredere pentru că homeopatia, osteopatia și mezoterapia fac minuni chiar dacă tratamentul dureză o perioadă mai lungă de timp. Mulțumesc d-șorei dr. Dănescu Mihaela Sofia."
  Lenta Danuletiu - Jina, jud. Sibiu

Cabinet Dr. Dănescu Mihaela Sofia
Medic specialist medicina de familie
Competență în: homeopatie, osteopatie, mezoterapie, dermato-estetică
Timișoara